Sopić demantirao glasine da odlazi

Pred Rijekom je posljednjih 90 minuta ove sezone, u nedjelju na Rujevicu stiže Slaven Belupo.

-” Prije nego krenem, zahvalio bih se navijačima, stvarno su bili cijelu sezonu uz nas, pozivam ih ponovno da nas podrže u nedjelju u 3 sata na Rujevici, rekao je Željko Sopić na konferenciji za novinare.

Atmosferu su na kraju sezone pokvarili medijski napisi o narušenim odnosima trenera i predsjednika.

-” Što se tiče zahlađenih odnosa, vidim da se pišu gluposti. Ja i moja obitelj smo bili na večeri sa Miškovićem. Ovo je sport, podvučete crtu, stavite sve na vagu, da li je nešto uspješno, svako gleda na drugačiji način , kaže Sopić.

Demantirao je i natpise o utjecaju Miškovića na revijalno igranje Juncaja koje se na kraju nije ni dogodilo.

-” Ovo je privatni klub, koji bi jako teško funkcionirao bez Miškovića.On ima sve karte u svojim rukama, nemam problema s tim. Nije mi ušao u kabinu, da mi kaže tko mora ili ne mora igrati niti bi se spustio na taj nivo, glupo je komentirati , navodi Sopić.

Tako da jedino mjerilo koje ostaje u analizi sezone jest njena uspješnost.

-” Onog dana kad sam došao u Rijeku, da nam je netko rekao da ćemo igrati finale kupa, imati tri hrvatska reprezentativca i možda još jednog i da ćemo profilirati 6-7 igrača, mislim da bi svi zajedno potpisali , smatra Sopić.

Rijeka je do tri kola prije kraja prvenstva bila u borbi za naslov prvaka, i to u konkurenciji klubova s puno većim budžetima.

-” Ja mogu samo čestitat dečkima na ovoj sezoni i našim navijačima – ovo kako su pratili Rijeku i kako su davali sve od sebe, ovakva simbioza između navijača i kluba dugo nisam vidio, rekoa je Sopić.

Riječ dvije i o utakmici i što očekivati na oproštaju s navijačima.

-” U dogovoru s izbornikom Dalićem, reprezentativce ćemo poštediti, dobili su slobodno za ovu utakmicu, rekao je Sopić.

-”Mi ćemo igrat kao i do sad, dati sve od sebe, trudit se, da vratimo kao prvo navijačima to šta su zaslužili da pobijedimo jer su nas stvarno bodrili kroz cijelu sezonu. Bili su nam vjetar u leđa i hvala im s moje strane, rekao je Franjo Ivanović.

Utakmica se igra u nedjelju od 15 sati, a glavni sudac bit će Toni Dadić iz Zagreba.