Sopić: Respektiramo Dinamo, ali ga se ne bojimo! Idemo odigrati hrabro do pozitivnog rezultata

Dugoočekivani derbi između Rijeke i Dinama igrat će se u nogometnom ambijentu, koliko to dopušta stanje na Maksimiru. Rijeka će imati veliku podršku svojih – Najprije veseli me sama činjenica da je Jug rasprodan da će biti mnoštvo navijača, naš 12 igrač, siguran sam da su jako svjesni derbija, neopterećeni ulazimo, ali svjesni šta ta utakmica nosi, poručio je riječki kapetan Nediljko Labrović. Ta podrška bila bi i veća, no Dinamo je odbio poslati još najmanje 500 ulaznica put Rujevice pod izlikom sigurnosti.

Dinamo je prije Rijeke izbacio Betis na čemu su čestitali i trener i kapetan Rijeke, a Rijeka je još ljetos pokazala protiv Lillea kako može igrati utakmice na europskoj razini. Tako da bi gledatelji mogli uživati u pravoj nogometnoj predstavi.

-“Preduvjeti su tu, stadion kolko sam čuo bit će ispunjen do posljednjeg mjesta, s druge strane, imat ćemo ogromnu podršku naših navijača, ničeg se ne bojimo, idemo u Maksimir pravu utakmicu i donijeti bodove na rujevicu, poručio je Željko Sopić. Trinaest kola prije kraja, akteri se slažu da je ovo utakmica koja neće biti presudna u borbi za naslov prvaka.Nakon posljednje utakmice Dinama u prvenstvu, sa službene društvene mreže komentirali su suđenje, no Sopić o sucima ne želi govoriti. Sopić tako odbacuje sve vanjske faktore, maksimalan fokus baca na svoju ekipu, a pokazalo se to dobitnim više puta.- -“Bitno je samo s kakvim gardom idete tamo. Može se dogoditi da mi izgubimo. Teško, poručio je Sopić. Rijeka i Dinamo igraju svoj susret u nedjelju od 15 sati, a sudit će Dario Bel, koji je sudio i zadnji susret na Rujevici kada je bilo 2:2.