Problemi u Umagu: Andrej Prskalo zbog ozljede 20 dana izvan momčadi

Nogometaši Rijeke zaključit će u petak drugi ciklus umaških pripreme gdje su odigrali i tri prijateljska ogleda - Slovačko (1-0), Budafoki(1-0), i Triglav (7-0). Generalnu probu za start prvenstva imat će u subotu(15 sati), na Rujevici.
Galović nije igrao u festivalu golova protiv Triglava, ali nije u pitanju ozbiljnija ozljeda. Konkurirat će za momčad za subotnji susret s Olimpijom. Za razliku od pojačanja na stoperskoj poziciji na duži odmor mora dokapetan Andrej Prskalo. Iskusni vratar nije branio ni protiv Triglava, po jedno poluvrijeme odradili su Nigerijac Nwolokor i mladi Pandur koji je već debitirao u HNL-u, u utakmici protiv Varaždina.
Prskalo je istegnuo list i neće da biti najmanje dvadeset dana. Pandur i Nwolokor kandidiraju za dres s brojem jedan za prve susrete, s Lokomotivom, Dinamom (Kup), Slavenom...
Riječani prvenstvo otvaraju 1. veljače u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive. Veljača će biti izuzetno zahtjevna i naporna za nogometaše Rijeke. Ako uspiju izbaciti Dinamo u četvrtfinalu Kupa (5. veljače), odigrali bi ukupno sedam utakmica u 29 dana. Posljednjeg dana mjeseca protiv Dinama u Maksimiru.
O.R.

Kategorija