Veldin Hodža potpisao novi ugovor: Drago mi je da mi je Rijeka ukazala povjerenje

 

Domaća akvizicija,  perspektivan i već zapažen Veldin Hodža u prostorijama HNK Rijeka potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor s klubom za kojeg se vezao na naredne tri i pol godine. Još godinu dana ovaj će vezni igrač biti pod stipendijskim ugovorom, a po njezinom isteku krenut će i prva profesionalna nogometna godina u životu osamnaestogodišnjeg Hodže koji je u Školi nogometa HNK Rijeka učeći i napredujući proveo već 12 godina.

Hodža spada u red onih na koje se ponose svi njegovi treneri redom, ističući ne samo njegovu nogometnu inteligenciju i sposobnosti, već i narav koja je skromna, pristojna i maksimalno predana treninzima i radu:

- Sretan sam i drago mi je da mi je HNK Rijeka ovim ugovorom ukazao povjerenje. U godinama koje su preda mnom nastojat ću igrati još bolje, motiviran sam za daljnji rad i napredak, ali i za podizanje kvalitete u pojedinim segmentima svoje igre kao što su npr. dueli., izjavio je Hodža povodom potpisivanja.

 

Posebno je zahvalan upravi Kluba, ali i svim svojim trenerima koji su ga poticali, vodili i usmjeravali kroz nogometno školovanje, što je, između ostaloga, rezultiralo i današnjim velikim trenutkom u životu.

O njegovom debiju za "Rijeku" u utakmici protiv "Dilja", publika zna sve jer je Hodža već tada dao svoj prvi gol za "Rijeku", a peti u utakmici koja je "bijelima" donijela ulazak u osminu finala Kupa Hrvatske. Nakon Vinkovaca, Hodža je bio i među juniorskim odabranicima Simona Rožmana za utakmicu protiv "Napolija" u Napulju, a nesumnjivo je da će njegovo ime biti i ćešće spomninjano uz seniore "Rijeke" kojima je danas porasla statistika za još jednog igrača više proizašlog iz vlastitog omladinskog pogona.

HNK Rijeka naglasak će staviti na razvijanje karijere mladog nogometaša, a kao dio njegovog razvojnog procesa Veldin će do kraja sezone biti na posudbi u redovima Orijenta.

 

Kategorija