Zamećani započeli s pripremama

 

Rukometaši Zameta počeli su s pripremama uoči nove sezone. U Centru Zamet novom treneru Igoru Marijanoviću i kondicijskom treneru Emilu Baltiću odazvalo se 17 igrača, a kroz nekoliko dana se očekuje priključenje još troje igrača. Igračima su se, osim trenera Marijanovića, obratili i predsjednik kluba Vedran Devčić i direktor Vedran Babić sa željama za uspješnom sezonom.

Osim do sada predstavljenih 5 novih igrača na prvom treningu Zametu priključio se i vanjski bek, slovenac Gašper Dular koji je proteklu sezonu proveo u drugoplasiranoj ekipi Slovenije - Trimo Trebnju u kojega je došao iz Krškog.

Zamećani su do sada dogovorili odigravanje prijateljskih utakmica s Karlovcem i Dubravom te nastup na turniru u Slovenije na kojemu će uz Zamet nastupiti i Trimo Trebnje, Koper i Dobova.

Nova sezona počinje 11.09. domaćom utakmicom protiv ekipe Sesveta. U novom sustavu natjecanja Premijerligaši su podijeljeni u 2 skupine po 8 ekipa. U skupini sa Zametom su osim Sesveta i Nexe, Bjelovar, Varaždin, Moslavina, Trogir i Dubrovnik.

 

 

 

Kategorija