Zamet uvjerljivo pobijedio drugoplasirani Poreč 34:27

 

Jučer su se pred praznim tribinama Centra Zamet u 8. zaostalom kolu Paket 24 Premijer lige susreli Zamet i Poreč. Ovo je četvrta uzastopna pobjeda Zamećana, a nova dva boda protiv, dosad drugoplasiranog Poreča, osvojili su rezultatom 34:27.

Utakmicu je pogotkom otvorio Zamet, koji je tijekom prvog poluvremena uspio održavati prednost od dva gola i to već od 5. minute nakon dva uzastopna gola (Sulić i Ljevar). U 10. minuti slijede još dva gola Tomljanovića i Grgurevića, dok u 11.minuti Sulić zabija još jedan pogodak čime Zamet bježi na 3 gola razlike. Tomljanović i Car vode Zamet na 4 gola razlike, a iako se Poreč trudi smanjiti razliku, na poluvremenu je na semaforu stajao rezultat 18:15 u korist domaćina.

Drugo poluvrijeme ponovno bolje otvara Zamet i ubrzo bježi Poreču na čak 5 golova razlike, nakon čega je bilo jasno kako će Poreč domaćine teško sustići. Tijekom drugog poluvremena Zamet je apsolutno dominirao terenom, a izvrsni Tin Tomljanović dokazao je da se vratio u formu nakon svoje ozljede. Pred kraj utakmice s dva Mrakovčićeva i jednim Ljevarovim golom, dalo se naslutiti da će slaviti domaćini, a utakmica je završila pogotkom mladog Perkova i pobjedom koja je Zametu donesla dva nova boda.

Kod Zameta se istaknuo izvrsni Tin Tomljanović s čak 12 pogodaka iz samo 13 pokušaja te iskusni Renato Sulić s 5 pogodaka. U redovima Poreča Luka Moslavac i Arman Ikanović postigli su 8 pogodaka, a Filip Perić 6 pogodaka.

U utorak, 22. prosinca Zamet će dočekati ekipu Sesveta na domaćem terenu, što je ujedno i posljednja utakmica ove godine.

Kategorija