Suveniri Rijeke – Europske prijestolnice kulture ponovno u prodaji

Uoči Dana grada Rijeke i blagdana Sv. Vida na riječkom Korzu, u blizini Gradske ure, danas je postavljen prodajni štand Europske prijestolnice kulture, na kojem se mogu nabaviti atraktivni prigodni suveniri.

tand EPK (1)

Uoči Dana grada Rijeke i blagdana Sv. Vida na riječkom Korzu, u blizini Gradske ure, od danas do ponedjeljka 15. lipnja postavljen je prodajni štand Europske prijestolnice kulture, na kojem se mogu nabaviti atraktivni prigodni suveniri.

Po nešto nižim cijenama nego ranije, svi Riječani i njihovi gosti svakodnevno od 9 do 19 sati na štandu mogu pronaći razne uporabne predmete koji tematiziraju 2020., važnu riječku godinu u kojoj grad nosi titulu Europske prijestolnice kulture.

U ponudi su blokovi, veliki i mali rokovnici, kemijske olovke, plastične i metalne boce, šalice, privjesci, platnene torbe, muške i ženske T-shirt majice, kišobrani te dva nova suvenira: nosiljke za pivo i fascikli.

Osim na štandu na Korzu, suveniri Europske prijestolnice kulture odnedavno se, u nešto širem asortimanu, mogu nabaviti i u suvenirnici Poneštrica, na adresi Trg 128. brigade Hrvatske vojske 3a. Radno vrijeme Poneštrice je od ponedjeljka do petka između 9 i 19 sati te subotom od 9 do 13 sati.