SVE JE SPREMNO ZA NAJLUĐU NOĆ

U Rijeci ipak vatromet, Opatija očekuje oko 5 tisuća gostiju

U Rijeci ipak vatromet, Opatija očekuje oko 5 tisuća gostiju

Pripreme za proslavu najluđe noći u godini polako se privode kraju. Odbrojavanje samo što nije počelo tako da svi koji još nisu odlučili gdje će ispratiti staru i dočekati Novu 2011. godinu moraju požuriti s odlukom. U svakom slučaju, u Rijeci zabave neće izostati.
Riječani, i svi oni koji će se u noći, 31. prosinca zateći na Korzu, u Novu će godinu ući uz domaće, riječke glazbene snage. Za dobru atmosferu bit će zaduženi Neno Belan i Fiumensi te Let 3, a zagrijavanje će u 21 sat započeti uz My Buddy Moose.
Recesija je dovela u pitanje i tradicionalni ponoćni vatromet. No, ipak, vatromet će još jednom Riječane uvesti u novu godinu.
– Vatrometa će biti i ove godine i nadamo se da će ovaj vatromet označiti kraj jedne recesijske godine i ulazak u jednu bolju godinu – rekla je voditeljica Službe za odnose s javnošću i protokol Grada Rijeke Doris Šajn.
Uz bogati program koji nude brojni kafići i klubovi, doček u Rijeci, svakako neće biti dosadan. Stoga, svi oni koji 2011. godinu neće dočekati u nekim od atraktivnih europskih metropola ili dalekih egzotičnih odredišta, ne trebaju biti nezadovoljni. Ove godine i vrijeme neće biti tako loše. Bit će hladno, ali bez padalina.
Opatija će pak staru godinu ispratiti na dva organizirana vanjska dočeka. Domaći bandovi zabavljat će građane ispred opatijske tržnice, a Ljetna pozornica bit će odredište mnogim mladim Opatijcima. Dule i Bonaca, Lady Luna, Šajeta i Batifiaca bit će dovoljan mamac brojnim Opatijcima da na otvorenom dočekaju 2011 godinu.
Svim gostima koji dođu na novogodišnju zdravicu prvog dana Nove godine na terasu hotela Kvarner, Grad Opatija će kao suvenir poklonit pjenušac i čašu s s grbom Grada.