Toni Milun nakon rasprodane osječke konferencije dolazi u Rijeku

Nakon Zagreba i Splita, Konferencija financijske pismenosti Toni Milun 2.0 stigla je i do slavonske metropole.

Osječka konferencija održana je ovoga vikenda u Cinestaru Osijek pod svečanim pokroviteljstvom Ministarstva financija. Teme financijske održivosti, pametnog investiranja i upravljanja novcem zainteresirale su slavonsku publiku na prvom danu koji je bio posvećen poslovnim financijama, dok je subotnja konferencija osobnih financija bila rasprodana tri dana unaprijed.

– Stvarno sam ugodno iznenađen, prvi dan skoro popunjen, drugi dan osobne financije rasprodane, tako da je ovo dokaz da se u Slavoniji itekako može organizirati konferencija i da postoji interes. Veliki naglasak osječke konferencije stavili smo na investiranje, a svi mladi i oni koji žele ulagati su imali priliku saznati osnove kako bi već danas mogli određeni iznos uložiti za svoju budućnost. Iduća je Rijeka, tako da pozivam sve na Kvarneru i okolici da nam se pridruže ovoga vikenda, kazao je Toni Milun.

Prvi dan osječke konferencije bio je namijenjen obrtnicima i poduzetnicima koji su na zanimljivoj radionici tamare Vrhovec Sekáč saznali kako pomoći svojim radnicima u ostvarenju bolje mirovine, a isto će imati priliku naučiti i riječka publika. Alenka Radović Pevec u Rijeci će pričati o novim standardima procjene i financiranja nekretnina, dok će Višnja Željeznjak objasniti kako tvrtka može profitirati od edukacijskog marketinga.

Drugi dan riječke konferencije bit će posvećen osobnim financijama, a nakon uvodnog predavanja Tonija Miluna i 3 ključna principa financijskog zadovoljstva, zanimljivo predavanje o razlici života u Hrvatskoj i Švedskoj održat će Toni Vitali. Sve o maloj školi kredita objasnit će Manuela Fatzek, a Vladimir Smojver naučit će vas kako razlikovati zdravo ulaganje u kriptovalute od financijske prijevare.

Ulaznica za posljednju Konferenciju financijske pismenosti sve je manje, program i ulaznice dostupne su na linku.

Organizator konferencije je agencija Meritum koja vodi projekte Tonija Miluna i Vrh komunikacije iz Splita.