TRAŽI SE PREDSJEDNIK RIJEKE

Pošten čovjek, čovjek s vizijom i čovjek koji se razumije u novac

Pošten čovjek, čovjek s vizijom i čovjek koji se razumije u novac

Traži se predsjednik Rijeke. Budući predsjednik mora imati odličnu materijalnu odnosno financijsku situaciju, mora navijati za Rijeku i naravno imati iskustva u vođenju neke tvrke. Kvalifikacije su to koje bi trebao imati jubilarni, 20. predsjednik kluba s Kantride.
– Da se baš guraju i nije, ali ima ljudi s kojima se razgovara, u svakom slučaju. Vjerujem da ćemo naći ozbiljnog predsjednika koji će dugi niz godina voditi Rijeku i mislim da ćemo opet uspostavit dobar odnos što se tiče i terena i uprave kluba – rekao je dopredsjednik HNK Rijeke, Luciano Sušanj.
Rijeka bi predsjednika trebala dobiti do kraja mjeseca, a imena koja se najčešće spominju su Saša Matijaš, Ante Maras, Matija Martić i Ivan Turčić.
Pošten čovjek, čovjek s vizijom i čovjek koji se razumije u novac. Te bi kvalitete trebao imati budući predsjednik, a o kome će se raditi bit će jasnije već u nedjelju na utakmici protiv Hajduka. Zanimljivo će biti vidjeti tko će sjediti u ložama na Kantridi s obzirom na trenutnu situaciju.