Trenutak istine

U nedjelju na Kantridi Rijeka – Zagreb

U nedjelju na Kantridi Rijeka – Zagreb

8, 7 i 4 brojevi su to koji su obilježili presicu nogometnog kluba s Kantride. Još osam kola ostalo je do kraja prvenstva, Rijeka već 7 utakmica ne zna za poraz na Kantridi, a 4 je broj crvenih kartona koje je dobio Igor Čagalj od kad je obukao bijeli dres.
Pobjeda nad Varteksom od 4:1 prošlog kola donijela je na Kantridu dobro raspoloženje, a u klubu se nadaju da će dobro raspoloženje zadržati i sljedeći tjedan. Prvi preduvjet bila bi pobjeda u nedjeljnoj utakmici sa Zagrebom na Kantridi. No, kako su priznali na Kantridi Zagreb je odlična mlada momčad i 8 pobjeda i ako dođe neće sigurno doći lagano, a recept za pobjedu je trčanje.
Filozofije puno neće biti ni kada je u pitanju momčad koja će istrčati sutra na travnjak. Radman je ozlijeđen, mijenja ga po prvi puta Mance, na klupi će biti Štrok jer nije trenirao cijeli tjedan zbog ozljede, Krailacha i Budićina ozljeda je preselila na tribine.
– Imamo dosta problema sa sastavom, nedostaje dosta igrača, ali bez obzira na to, igrači koji će istrčati u nedjelju su puni motiva – rekao je trener HNK Rijeka, Robert Rubčić.
Utakmica se igra u nedjelju u 16 sati i 30 minuta.