U nedjelju protiv cibalie na kantridi

Utakmica počinje u 16:30 sati

Utakmica počinje u 16:30 sati

Još malo i gotovo je. Do kraja Hrvatskog nogometnog prvenstva ostala su dva kola. Dinamo je prvak, Hajduk je drugi, a nogometaši Rijeke pokušat će u te dvije preostale utakmice osigurati treće mjesto. Prva prepreka bit će Cibalia u nedjelju na Kantridi.
Na kraju ipak-uspješna sezona. Tako se ukratko može opisati sezona koja je na svom kraju, iako je samo prije dva mjeseca sve izgledalo dosta crno. Rijeka je ove godine preživjela tri trenera, prazne tribine, katastrofalno loše utakmice, no, na kraju je sve dobro završilo, a da bi dojam bio još bolji Rijeka treba osigurati 3. mjesto pobjedom u nedjelju. U posljednjoj utakmici na Kantridi istrčat će Mance na golu, Novaković, Čejvanović, Budicin, Dabac, Landeka, Ramon, Gerc, Križman i Anas i Ahmad Sharbini. Sastav je to koji će prvi puta igrati ove sezone, a razlog su brojne ozljede i kartoni.
Dok se igrači i stručni stožer pripremaju za Cibaliu u uredima Kantride slaže se momčad za slijedeću godinu. Po riječima direktora Maria Rubeše 90% igrača produžit će ugovore, ostaje još pitanje braće Sharbini.
– Ništa nije da se mora, niti ćemo nastojat prodat nekog pod svaku cijenu, ako stvarno dođe neka ponuda da možemo dva tri igrača kupit onda da, ali ne pod svaku cijenu – rekao je direktor HNK Rijeke, Mario Rubeša.
Utakmica počinje u 16 sati i 30 minuta, a ukoliko dođe dobra ponuda mogla bi to biti posljednja zajednička utakmica braće Sharbini u bijelom dresu.