U Rijeci je otvoren Ormar – jedinstveni butik za iznajmljivanje svečanih haljina

RIJEKA – Rijeka je dobila novi butik – Ormar! Prvi je to butik u gradu u kojem možete iznajmiti svečane haljine. Na Gornjem Zametu na adresi Primorska 1B u novouređenom prostoru možete birati između 200 haljina svih veličina po principu- iznajmi i vrati. Osim haljina za svečane i manje svečane, iznajmiti je moguće i poslovne kostime za važne sastanke.

Zanimljivo, najveći broj haljina dolazi iz ormara vlasnice Daniele Bilić. Riječ je o haljinama koje su najčešće jednom nošene, a ponuda je upotpunjena i novim haljinama. Upravo je njezin vlastiti prenapučen ormar potaknuo Danielu da otvori butik za iznajmljivnje.

-“Ideja se rodila kad sam bila pozvana na jedno vjenčanje, a nigdje u gradu nisam mogla pronaći prikladnu haljinu. Pomislila sam tad kako bi bilo super da je mogu iznajmiti i vratiti, jer ih u ormaru imam stotinjak koje smetaju. A žena kao žena, htjela sam svaki put drugačiju, kaže Daniela koja će svojim klijenticama, a u budućnosti i pružati upravo to – svaki put novu haljinu po principu iznajmi i vrati. U ponudi su i haljinice i kombinezoni za djecu .

Vlasnica Daniela Bilić je veliki zaljubljenik u modu i bavi se povremeno dizajnom. U ponudi OrMar-a je i kolekcija haljina koje je sama kreirala. Ukoliko vam se bliži neka svečana prilika poput vjenčanja, uskorto novogodišnjeg dočeka i maturalne zabave ili jednostavno želite zablistati u bilo kojoj drugoj prilici, pa i na poslovnom sastanku , navratite u Ormar koji je otvoren prije dva dana.

Više o ponudi iz OrMar-a doznajte na  facebook stranici