U subotu Zamet dočekuje Spačvu, dvojica mladih Zamećana pozvana u reprezentaciju

Press 10

Rukometaši Zameta najavili su domaću utakmicu 4. kola Paket24 Premijer lige – Lige za ostanak u kojoj dočekuju ekipu Spačve. U dosad odigrana 3 kola Zamet je upisao dvije pobjede i jedan neodlučen susret. Zamećani trenutno dijele prvo mjesto Lige za ostanak s 15 bodova zajedno s ekipom Trogira od sveukupno 10 klubova.Utakmicu su najavii igrači Marin Sorić i Marko Pikec , te direktor kluba Vedran Babić koji je čestitao  Tinu Viskiću i Marku Pikecu na pozivu u juniorsku reprezentaciju Hrvatske koja se okuplja idući tjedan.

-“Svojim su radom to zaista i zaslužili i vjerujem da im je to odlična motivacija za daljnji rad. Što se tiče dosadašnjeg dijela Lige za ostanak možemo biti itekako zadovoljni obzirom da smo upisali dvije pobjede i jedan neodlučeni susret proteklog kola u Dubravi, rekao je Babić.

Marin Sorić smatra kkao je Spačva je protivnik koji je uvijek neugodan: -“Moglo bi se reći da nam na domaćem terenu odgovaraju, ali moramo se kvalitetno pripremiti i na pravi način krenuti u utakmicu. Njihova trenutna pozicija na tablici sigurno nije mjerodavna jer imaju kvalitetnu ekipu koja u svojim redovima ima dosta iskusnih igrača. Svi ćemo biti u kadru u subotu i s pravim pristupom i prvenstveno sa željom kao u protekloj utakmici vjerujem da ćemo doći do 2 boda, obzirom da ćemo imati još više snage i taktičkih mogućnosti zbog dobrih treninga kroz ovaj tjedan.”

-”Vratili smo se svi nakon tjedan dana slabijeg treniranja zbog dosta bolesti u ekipi i spremno dočekujemo utakmicu protiv Spačve koja sigurno neće biti laka i u kojoj ćemo morati pružiti svoj maksimum. Uz ostvarenu pobjedu protiv Spačve sigurno bi bilo lakše u nastavku sezone i mirnije bi mogli ulaziti u utakmice koje nam slijede. Nama mlađim igračima nije baš lako igrati ovako teške utakmice s velikom odgovornošću, ali uz pomoć iskusnijih igrača i sugestija trenera ipak je nešto lakše igrati Ligu za ostanak u kojoj je svaki bod izrazito važan.,poručio je mladi reprezentativac Marko Pikec. 

Utakmica protiv Spačve igra se u subotu 12.03. s početkom u 18.00 h u Centru Zamet.