U TIJEKU JE TEHNIČKI PREGLED CENTRA ZAMET

Tehničkom pregledu objekta nazočili su izvođači i projektanti.

Tehničkom pregledu objekta nazočili su izvođači i projektanti.

U iščekivanju zelenog svijetla, prvi i ujedno najveći ispit, novi Centar Zamet polaže tijekom današnjeg dana. Tehničkom pregledu objekta nazočili su izvođači i projektanti. Nadležne službe pregledavale su pojedine cjeline objekta, opremu i instalacije kako bi se Centar Zamet zaprimio u odgovarajućem stanju.
– Svaki objekt nosi određene probleme, ali nadamo se da smo uspjeli savladati puno stvari i da će se to kroz ovaj tehnički pregled moći vidjeti te usvojiti kao ispravan objekt – rekao je direktor Rijeka Sporta, Zlatan Hreljac.
Nakon pregleda, ukoliko sve prođe po planu i ne bude većih primjedbi, preostati će samo završno šminkanje detalja koji se ne odnose na funkcionalnost i sigurnost objekta. Dotjerivanje će potrajati najviše do sredine rujna. Dostavljena je sva oprema uključujući video zid i semafor, čeka se još samo zaštitna mreža, kojom će se teren moći podijeliti na dva dijela.
Osim sportske dvorane s 2 300 sjedećih mjesta Centar Zamet u koji je uloženo oko 350 milijuna kuna ima mjesni odbor, garažu za 250 automobila, knjižnicu, fitness centar i kafiće, dok četiri prostora još čekaju svoje zakupce.