Uskoro se održava Student Day Festival!

Koncertni program održava se od 9. do 11. lipnja na prostoru ex-Tenka na Kampusu Trsat, a ulaz je slobodan.

Koncertni program Student Day Festivala ove godine odvijat će se na dvije pozornice. Uz „main stage“, gdje će nastupati poznata imena domaće i regionalne glazbene scene, KBS Warehouse Floor okupit će vrhunsku DJ ekipu iz Hrvatske i Europe.

Moćni „line-up“ predvode KiRiK (Memory Remains – Ukraine) koji će poklonike elektronske glazbe zabaviti u petak, 10. lipnja te Tijana T (Dystopian-Serbia) kao glavni izvođač u subotu, 11. lipnja.

Tijana T ime posljednjih dvadesetak godina jedna je od ključnih figura srpske i regionalne glazbene scene, s gostovanjima i u najcjenjenijim svjetskim klubovima. Njen stil kojim dominira „acid techno“ zvuk u koji uključuje house, electro, breakbeat i trance glazbu privukao je pozornost fanova diljem svijeta i pretvorio ju u jednu od najzaposlenijih DJ zvijezda s više od 400 nastupa u preko 50 zemalja svijeta sa 6 kontinenata u proteklih šest godina.

Ukrajinski DJ Kirill Kirik već 15 godina prisutan je na sceni i nastupa u klubovima diljem Europe. Maksimalno je posvećen konstantnom razvoju vlastitog glazbenog izričaja, u rasponu od „deep“ do „tech“ zvuka, koji uvijek odlikuje bogati „groove“.

Sjajnu postavu popunit će i dobro poznata domaća imena, među kojima su DJ Ogi, Bronski, Marin Biocic, Marcel, Dino Jukic, Blank Art, Recep, Bruns Lay, Grenco i Mateo Santic.

Podsjetimo, na glavnoj pozornici nastupit će Konstrakta s bendom Zemlja gruva, Psihomodo Pop, Edo Maajka, Jura Stublić i Film, Neno Belan & Fiumens, Brkovi, Denis & Denis, Šajeta, Grše, Messy Cate, M. O. R. T, 30zona, Padre,  Gr#as i Bore Balboa.

Koncertni program održava se od 9. do 11. lipnja na prostoru ex-Tenka na Kampusu Trsat, a ulaz je slobodan.

Svi detalji o programu i događanjima u sklopu SDF-a objavljuju se na službenim Facebook i Instagram stranicama te webu sdf.uniri.hr. Organizatori festivala su Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i RiKup, a pokrovitelji Sveučilište u Rijeci, Studentski centar Sveučilišta u Rijeci, Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija, Karlovačka pivovara, Romerquelle, Coca-Cola i Arriva.