Utvrđen identited pješaka stradalog u Marinićima

Policija je utvrdila identitet pješaka koji je smrtno stradao u petak navečer prelazeći glavnu cestu u središtu Marinićima.

Policija je utvrdila identitet pješaka koji je smrtno stradao u petak navečer prelazeći glavnu cestu u središtu Marinićima.

Policija je utvrdila identitet pješaka koji je smrtno stradao u petak navečer prelazeći glavnu cestu u središtu Marinićima. Riječ je o 44-ogodišnjem Franji Lokancu iz Gunje, a njega je na kolnik oborio peugeot 106.
Policijska uprava primorsko-goranska izvijestila je i kako se jutros oko 6 sati i 40 minuta na brzoj cesti A6 Rijeka-Zagreb, kod čvora Delnice dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Riječ je o vozaču seata toledo ogulinskih registarskih oznaka koji se sudario s audijem A8 zagrebačkih oznaka. Nesreću je skrivio 61-ogodišnji vozač audia koji se kretao u smjeru Zagreba. Na ravnom dijelu ceste počeo je pretjecati teretno vozilo i to u trenutku kada je iz suprotnog smjera naišao seat toledo. Od siline udara, audi je odbačen udesno te je udario u spomenuti kamion. U seatu je bio 27-ogodišnjak, liječnička mu je pomoć pružena na sušačkom lokalitetu riječkjog KBC-a, a ozljede srećom nisu opasne po život.
Inače, u 9 sati i 15 minuta promet je dionicom Delnice-Ravna Gora pušten, odnosno normaliziran, a do tada se odvijao starom cestom.
 
 
Autor: Gracijano Gregorović