Vaterpolo Eurokup igra se na Kantridi: Primorje traži prolaz u europsku jesen

Kvalifikacijska skupina D Eurokupa ovoga vikenda igrat će se na Bazenima Kantrida, a Primorje će kao domaćin tražiti prolaz u europsku jesen. Utakmice se igraju od petka do nedjelje, a Primorje svoju prvu utakmicu igra s Radničkim iz Kragujevca u 19 sati i 45 minuta.

-” Jako smo sretni što smo dobili organizaciju turnira, bitno za nas i grad Rijeku da je lijepo da se ponovno igra Europa na Kantridi. Prva utakmica će nam bit bitno i važno, kad bi otvorili turnir s pobjedom mislim da bi nam to bija veliki korak da prodemo dalje, kaže sportski direktor Primorja Petar Muslim.

Primorjaši su za vikend odradili dvije utakmice regionalne lige u Splitu te upisali poraz protiv prvaka Hrvatske Jadrana ali i svladali Mornar uoči europskih izazova. na kvalifikacijskom turniru za Ligu prvaka u Oradei pokazali kvalitetu te da se mogu na domaćem bazenu nadati prolasku.

-” U Rijeci igramo protiv Oradea s kojom smo se već sreli, Radnički koja je igrala kvalifikacije za Ligu prvaka kao i mi, treća utakmica protiv Solarisa, poručuje Karlo Babić.

Primorjaši su na kvalifikacijskom turniru za Ligu prvaka u Oradei pokazali kvalitetu te da se mogu na domaćem bazenu nadati prolasku.

-” Imamo mladu ekipu i perspektivnu da igramo Europu lagano, mi smo od tog Vougliamenija izgubili gol dva razlike, znaci oni su prosle godine bili cetvrti u Europi, kaže Muslim.

Dnevne ulaznice se mogu kupiti trideset minuta prije početka utakmica po cijeni od deset eura, a može se kupiti i ulaznica za cijeli turnir po cijeni od 25 eura.