Vijesti

Rijeka se pridružuje globalnoj akciji Sat za planet zemlju

Sutra u 20.30 sati, na jedan sat bit će ugašena rasvjeta na više lokacija u Rijeci, u sklopu svjetske akcije Sat za planet Zemlju.

Pročitaj više

UŽIVO 10:30 - Konferencija za novinare Stožera civilne zaštite PGŽ

 Konferencija za novinare Stožera civilne zaštite PGŽ

      

O aktualnostima vezanim za pojavu koronavirusa, u 10.30 sati ispred sjedišta Primorsko-goranske županije (Slogin kula 2) izjave medijima dat će župan Zlatko Komadina, načelnik Stožera CZ PGŽ Marko Boras Mandić, načelnik PU PG Tomislav Dizdar. pročelnica UO za zdravstvo Đulija Malatestinić i ravnatelj NZZJZ Vladimir Mićović.

Pročitaj više

Pogledajte kako igrači Rijeke treniraju u vrijeme korone

Nogometaši Rijeke nastavili su s treninzima u epidemiji koronavirusa.

Iako nisu u mogućnosti trenirati zajedno, riječki nogometaši odrađuju programe u svojim domovima, a na jedan da su se umrežili i odradili zajednički trening.

Pročitaj više

Broj zaraženih pada četvrti dan!

31.dan borbe protiv koronavirusa. Kako to izgleda u brojevima, vidite. A kako to izgleda u našim domovima i na ulicama ovisi o svima nama. Zato pohvaljujem sve koji se drže uputa. Nije uvijek lako, ali moramo! #ostanidoma. Pohvalio se ministar Beroš ohrabrujućim rezultatima, ali i pozvao građane na oprez!

Pročitaj više

Briga za starije osobe kroz institucionalnu skrb Primorsko-goranske županije

Prateći medijske objave i vijesti vezane uz pojavu virusa Korona i temeljem preporučenih mjera Stožera Civilne zaštite, još od kraja veljače reducirani su posjeti u svim domovima za starije osobe čiji je osnivač Primorsko-goranska županija. Ograničeni su tada posjeti stanarima, prijemi stranaka i izlazak pokretnih stanara izvan domova.

Pročitaj više