Vijesti

Festivalska Opatija: Priča o Dori  

Uoči Dore 2020., u nedjelju, 2. veljače 2020. s početkom u 18 sati u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer u Opatiji otvara se izložba „Festivalska Opatija: Priča o Dori“.  

Pročitaj više

Privremeno zatvaranje Riječkog tunela

Riječki tunel zatvara svoja vrata od 29. do 31. siječnja i od 2. do 4. veljače radi uređenja i raspremanja prostora zbog programa koji će se održati u sklopu otvaranja Europske prijestolnice kulture 2020. godine.

Pročitaj više

HTZ promovira hrvatski turizam na 16 ključnih tržišta

Osnovni cilj brand kampanje je daljnji rast prepoznatljivosti Hrvatske kao atraktivne turističke destinacije bogate ponude, zbog čega su u fokusu ove kampanje najprepoznatljiviji hrvatski turistički proizvodi poput sunca i mora, eno-gastronomije, aktivnog turizma, nautike i kulture.

Pročitaj više

700 e-knjiga dostupno u Gradskoj knjižnici Rijeka putem mobitela

Korisnicima Gradske knjižnice Rijeka odsad je dostupna usluga korištenja e-knjižnice na mobilnim uređajima i tabletima putem aplikacije ZaKi Book.

Pročitaj više

Simon Rožman: Želim vidjeti još bolje igrače

Generalka pred početak drugog dijela sezone bila je uspješna za nogometaše Rijeke. Pobjeda protiv Olimpije bila je najbolja najava za nadolazeće izazove.

Intervju s trenerom Rijeke pogledajte u videu

Pročitaj više

Međunarodni dan sjećanja na holokaust: Pogledajte svjedočanstvo Olega Mandića iz Opatije koji je posljednji napustio logor Auschwitz-Birkenau

Obilježava se 75. godišnjica oslobođenja nacističkog logora Auschwitz-Birkenaua, ujedno i Međunarodni dan sjećanja na holokaust.

Pročitaj više

Odron zatvorio Ulicu Franje Račkoga

Ulica Franje Račkoga koja vodi prema Banskim vrartima do daljnjeg će, zbog odrona kamenja biti zatvorena za sav promet  

 

 

Pročitaj više

OPREZ: Kradljivci u akciji

Upozoravamo građane da paze na svoje stvari, naročito u gužvama budući je počiniteljima ove vrste kaznenih djela dovoljan samo trenutak nepažnje oštećenih, kako bi se domogli predmeta koji im ne pripadaju

Pročitaj više

Rekorder vikenda: Tridesetogodišnjak s 2,82 g/kg alkohola

Zbog vožnje pod utjecajem alkohola, 30-godišnjak je prijavljen prekršajno te mu je predložena novčana kazna od najmanje 10.000  kuna 

Pročitaj više

Maškarani ženski boćarski turnir

Tradicionalni maškarani ženski boćarski turnir sinoć je u Viškovu, u sklopu Pusta 2020, u dobro ispunjenom domu Boćarskog kluba Marinići doživio svoje 18. izdanje.

Pročitaj više