DJ TommyRi pušta za vas glazbu a vi zovite 060 9009 i pomozite KBC-u Rijeka

DJ Tommy Ri od 19,30 do 21 sat na svom FB profilu pušta glazbu. Pomozite i vi: pozovite broj  060 9009, a svaki poziv znači pet kuna bliže defibrilatoru/monitoru za KBC Rijeka, nužnog u liječenju bolesnika zaraženih COVID-19 virusom

Pomozimo KBC-u Rijeka kako bi oni mogli pomoći nama! Iako je ovogodišnja humanitarna akcija Sve za našu djecu, Udruge Riječko srce i Kanala Ri odgođena, broj 060 9009 ostao je aktivan. Stoga smo odlučili pozvati vas da svi zajedno pomognemo KBC-u u ovim teškim vremenima, a posebne potrebe su na Klinici za infektologiju.

- Dogovorili smo da probamo skupiti financijska sredstva za kupnju defibrilatora s monitorom vrijednog gotovo 84 tisuće kuna koji će uvelike pomoći u rješavanju ove situacije i pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija – rekao je predsjednik Udruge Riječko srce, Dalibor Horvat.

Klinika za infektologiju radi u posebnim uvjetima i sa ozbiljnim pacijentima.

- Klinika je sada u punom kapacitetu gotovo 30 kreveta je popunjeno i mi tamo trebamo imati vrhunsku opremu, tamo se nalaze 4 izolacijske jedinice i mislimo da je to stvarno nešto što nam treba i što će svi oni koji se uključe u ovu akciju pridonijeti u nečemu što je važno za sve nas – rekao je ravnatelj KBC-a Rijeka Davor Štimac.

- Pozivom na humanitarni broj 060 9009 donirate 5 kuna. Pomoći možete i uplatom na podračun akcije koji je dostupan na stranicama Kanala Ri te stranicama udruge Riječko srce. Vjerujemo da ćemo tako simbolično, donacijama iz svojih domova pomoći ovoj hvale vrijednoj akciji – dodao je Horvat.

Svi se možemo naći u situaciji da nam je defibrilator potreban, stoga nazovimo 060 9009 i donacijom od 5 kuna podržimo ovu humanitarnu akciju.

Kategorija