Dovršeno kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom iz Malog Lošinja

 

Policijski službenici lošinjske policije u suradnji s policijskim službenicima Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom. Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je osumnjičeni 41-godišnjak, 14. veljače u ranim jutarnjim satima na području Malog Lošinja počinio kazneno djelo teškog ubojstva na štetu maloljetne ženske osobe. Osumnjičenoga je policija pronašla i uhitila vrlo brzo nakon počinjenja kaznenog djela te privela na kriminalističko istraživanje.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 41-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Tako je iza rešetaka završio ubojica koji je Mali Lošinj zavio u crno. Njega se sumnjiči da je sinoć rano ujutro ubio nožem nedužnu 16-godišnjakinju i to nakon što je upao u pogrešnu kuću i počeo napadati njenu majku, nakon čega je djevojka htjela zaštititi majku, no ubojica joj je nožem zadao smrtonosne udarce. Dogodila se tragedija,  a 41-godišnjak je i prije bio poznat policiji. 

Zastave u Lošinju spuštene su na pola koplja, a danas i sutra je proglašen dan žalosti te su otkazane sve javno-kulturne priredbe i filmske projekcije.