Filip Braut potpisao profesionalni ugovor: “Hvala klubu na povjerenju”

Filip Braut potpisao je profesionalni ugovor s HNK Rijeka. Mladi nogometaš potpisao je vjernost na četiri godine nastavivši tako svoju priču u bijelom dresu.

Zadovoljan sam i sretan, rekao je Filip nakon što je stavio potpis na novi ugovor.

Braut je u svibnju 2019. godine postao najmlađi debitant HNK Rijeka u Prvoj HNL. Braut je zaigrao protiv Slaven Belupa nastupivši sa 16 godina, 11 mjeseci i 20 dana.

- Osjećaj je odličan, hvala klubu što mi je klub ukazao povjerenje. Na meni je da radim maksimalno svaki trening i da se iznova dokazujem, ustvrdio je Braut koji dres Rijeke nosi već deset godina od uzrasta morčića.

- Najvažnije je da nastavim raditi i da me zdravlje posluži, da ozljeda bude što manje. Čeka nas još puno utakmica, borba za drugo mjesto i Kup Hrvatske,  rekao je Filip Braut.

Zadovoljstvo postignutim dogovorom izrazio je i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.

- Drago nam je da se Filip pridružio mladim igračima koji su potpisali profesionalan ugovor s Rijekom. Naša priča oko mladih igrača već je dala rezultata s nekoliko imena u prvoj ekipi i vjerujem da će u budućnosti biti još puno mladih talenata koji će obući dres Rijeke, rekao je Ivan Mance.

Kategorija