Kanal Ri i Riportal udružili snage na lokalnoj medijskoj sceni

 

Dva prepoznatljiva brenda na lokalnom riječkom tržištu, koja su svojim dosegom već prekoračila i same granice Primorsko-goranske županije, odlučila su udružiti snage kako bi svojim gledateljima i čitateljima pružili još bolje medijsko iskustvo u uvjetima rastuće potražnje za sadržajem na digitalnim platformama.

Nakon dogovora po pitanju produkcije i distribucije video sadržaja, digitalnih portfelja i oglašavanja, te još intenzivnije suradnje između redakcija na obostrano je zadovoljstvo potpisan Ugovor o medijskoj suradnji kojim ćete najviše profitirati upravo Vi - naši gledatelji i čitatelji.

Ovo je sigurno jedan veliki korak naprijed u poslovanju za oba medija koja njeguju jednako visoke profesionalne standarde u novinarskom izvještavanju, kako za Kanal Ri, kao prepoznatljiv riječki i županijski televizijski brend koji već više od 20 godina proizvodi vrhunski informativni program, tako i za Riportal, koji se u nešto više od šest godina pozicionirao na riječkom području kao najčitaniji lokalni i isključivo digitalni medijski proizvod.

Ovom suradnjom čitateljima će biti ponuđeno još više kvalitetnog video sadržaja u produkciji Kanala Ri koji će putem platformi Riportala (portala i društvenih mreža) dosegnuti veliki broj korisnika koji svakodnevno konzumiraju digitalni sadržaj.

Zbog pozitivnog sinergijskog efekta i pozicioniranja na riječkom medijskom prostoru pa i šire, sigurni smo da će gledatelji i čitatelji rezultat ove suradnje osjetiti vrlo brzo. U konačnici, to je i bila osnovna namjera ova dva riječka medijska brenda.

Kategorija