Lovro Paparić potpisao na još 2 godine

 

Hrvatski reprezentativni centar Lovro Paparić ostaje u Primorju sljedeće dvije godine. Motivi za produženje ugovora - rezultat i povratak među prve 4 ekipe u državi.

'' Stvorili smo neke temelje s kojima gradimo ekipu i nadam se da ćemo u sljedeće dvije godine ostvariti zapažene rezultate. Odlazak bih smatrao bih neuspjehom i drago mi je da nastavljam s Primorjem'', naglasio je Lovro Paparić prilikom produženja ugovora.

A da ne dođe do neuspjeha pobrinulo se vodstvo kluba koje je s potpisom Paparića dobilo na dugoročnoj stabilnosti ekipe.

'' Paparić je izrastao po meni, iako njegov razvoj još nije gotov, u jednog vrijednog, zapaženog i nevjerojatno važnog igrača koji nosi igru Primorja već duži niz godina'', ponosan je bio predsjednik Samir Barać.

20-togodišnji Lovro Paparić je izdanak omladinske škole, a uz njega ugovor su još lani potpisali Fran Čubranić i Tin Brubnjak.

'' Nadam se da ćemo nastaviti s tradicijom da ne budemo samo dobra škola ostalim klubovima i destinacijama u Hrvatskoj. Smatram da je Lovro svojim igrama zaslužio da bude među zapaženim pojedincima u hrvatskom vaterpolu, njegov elan i volja koja nosi ekipu je bitna, jako sam ponosan osobno a i u ime cijelog kluba, nastavio je Barać.

Vaterpolisti Primorja nakon dvomjesečne stanke konačno treniraju u kontinuitetu i nadaju se povratku natjecanjima. Prva utakmica prema još uvijek neslužbenom terminu je 24. lipnja protiv Jadrana u četvrtfinalu prvenstva Hrvatske.

Kategorija