Martin Zlomislić novi vratar u redovima Rijeke

 

Martin Zlomislić novi je vratar HNK Rijeka. Zlomislić je u Rijeku stigao iz redova Širokog Brijega, a u svojoj karijeri nastupio je i za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine u uzrastu do 19 i do 21 godine.

- Sretan sam prije svega jer znam da dolazim u veliki klub. To je sigurno iskorak u mojoj karijeri, na meni je da naporno i odgovorno radim i da pokušam izboriti svoje mjesto. Poziv je došao možda malo nenadano, ali sretan sam i zadovoljan jer ovo je nova stepenica u mojoj karijeri, rekao je Martin Zlomislić.

S obzirom na to da Rijeka u petak zaključuje pripreme u Kranjskoj Gori, Martin će se ekipi priključiti u Rijeci gdje će ga dočekati i jedno poznato lice.

- Rijeku sam dosta pratio i prije, znam kakve su ambicije. Tu je i moj bivši, i sada budući suigrač Stjepan Lončar, tako da ne bi trebalo biti problema oko prilagodbe. Puno već znam o Rijeci i hrvatskom prvenstvu,  radi se o jako kvalitetnoj ligi i nadam se da ćemo u svim natjecanjima ostvarivati dobre rezultate. Ponavljam, na meni je da radim, napredujem i tako se nametnem. Sve u svemu sretan sam zbog dolaska u Rijeku, zaključio je Martin Zlomislić.

 

Kategorija