Novi uspjeh riječkog RIVALA na prvenstvu Hrvatske u triatlonu

Riječki Triatlon klub Rival vratio se iz Zagreba sa brojnim medaljama. Na Jarunu se održalo proteklog vikenda finale Hrvatske triatlon lige i prvenstvo Hrvatske: Evo kako to izgleda u brojevima i postoljima: 

 

U Sprint triatlonu (750m, 20km, 5km)

Juniori U17 - 2. mjesto Gabriel Barac (Gabriel Barac ) - viceprvak Hrvatske 2020 u kategoriji

Seniori M40 - 1. mjesto Renato Žic - viceprvak Hrvatske 2020 u kategoriji

 

U Supersprint triatlonu (375m, 10km, 2,5km)

Sveukupno -  1. mjesto Aurora Valinčić (Aurora Valincic ) - sveukupna prvakinja Hrvatske 2020

Kadetkinje U15 - 1. mjesto Aurora Valinčić - prvakinja Hrvatske 2020 u kategoriji

Ekipno kadetkinje - 3. mjesto Aurora Valinčić i Lana Vale (Lana Vale )

 

U Mini akvatlonu:

Početnici A (U9) 50m, 500m- 2.mjesto Lan Marić - viceprvak Hrvatske 2020 u kategoriji

Početnici B (U11) 100m, 1km- 2. mjesto Lovro Dobravac - viceprvak Hrvatske 2020 u kategoriji

 

Kako stoji u priopćenju kluba - Svoju plavu krv, znoj i suze na stazi su ostavili naši ostali natjecatelji: početnici Andrija Žić i Einar Miletić, kadetkinja Lana Vale, kadeti Borna Dobravac i Antonio Lenac, te Miroslav Marić. Našem ozlijeđenom Luki Lencu želimo čim brži oporavak. 

Bravo, bravo i bravo našim osvajačima medalja! Vaš trud, vaša ustrajnost, svo vaše uloženo vrijeme u treninge je urodilo plodom koji govori sam za sebe.

Čestitke i hvala našim bezgranično požrtvovnim trenerima Blažu (Blaž Barac) i Renati (Renata Rilov). Bez vašeg znanja, truda, zalaganja, razumijevanja, bodrenja, ponavljanja, navijanja, žrtvovanja, ovi uspjesi ne bi bili mogući, vi ste arhitekti ovog uspjeha. 

Posebna hvala i dika roditeljima i obiteljima koji ulažu dane, tjedne, godine, desetke, stotine i tisuće u svoje kćeri, sinove i muževe na putu prema njihovim triatlonskim snovima , vi nam dajete da budni sanjamo.

Čestitke svim osvajačima medalja i svim učesnicima uz želje da postanu i ostanu sportaši na stazi i u životu, te da svoje uspjehe uvijek ostvaruju pošteno i fer. Stoji u priopćenju kluba. 

Dobra je vijest da svi koji žele biti dio uspjeha kluba u budućnosti to mogu ako postanu dio kluba. Upisi u klub su u tijeku i redovito se održavaju otvoreni treninzi za djecu i odrasle utorkom i četvrtkom u 19h na bazenima Kantridi

 

Kategorija