Ovdje možete dati glas za Rijeku-Počelo natjecanje za titulu Najbolje Europske destinacije 2020

Rijeka je izabrana među 20 najboljih destinacija koju svakako treba posjetiti 2020. godine te će se natjecati za titulu Najbolje Europske destinacije 2020. godine (European Best Destinations 2020).

Izbor najboljih Europskih destinacija provodi European Best Destinations, europska organizacija sa sjedištem u Bruxellesu, od 2009. godine s ciljem promocije turizma i kulture u Europi,  u suradnji s više od 300 partnera turističkih ureda i mrežom EDEN (European Destinations of Excellence), koju je stvorila Europska komisija.

Od 15. siječnja do 5. veljače 2020. stotine tisuća putnika iz cijelog svijeta glasovat će za svoje omiljene destinacije, a Rijeka će se natjecati među 20 konkurentskih destinacija, uključujući: Paris, Rim, Prag, Madrid, Reykjavik, Rotterdam, Colmar, Atenu, Sibiu, Namur, Menorcu, Heviz, Cascais, Tbilisi, Bydgoszcz, Beč, Cork, Rochefort i Rotterdam.

Osobe mogu glasati svakih 7 dana ( bazirano na njihovoj IP adresi) na https://www.europeanbestdestinations.com/european-best-destinations-2020

Kategorija