Pogledajte band aid Istre, Kvarnera i Gorskog kotara

Dobri ljudi, draga naša vjerna i voljena publiko,

 

U ovoj teškoj i naizgled nepredvidljivoj situaciji u kojoj smo se našli susreli smo se sa potpuno novim izazovom i velikim životnim testom. Kao glazbenici koji smo silom prilika odvojeni od vas, ali i kao obični i jednostavni ljudi koji putem glazbe nastoje emitirati pozitivne poruke ljudima i donositi im sreću u život, uz blagodati tehnologije današnjice okupili smo se spontano u ovaj Band Aid pod nazivom „Iz moje sobe“.

Naši životi su vezani za cijeli svijet jer smo u ovom trenutku fizički odvojeni i zatekli smo se posvuda ali ipak su naša prebivališta i srce na području Istre, Kvarnera i Gorskog kotara. Iza ovog projekta stoji veliki trud i ljubav, jer smo htjeli da naša glazba opet dođe do vas, da ugrije vaša srca i nahrani duše, te da zajednički iz ove tame pogledamo prema svjetlu i savladamo ovu životnu lekciju. Iskoristimo ovaj poseban trenutak i probajmo stvoriti drukčiji, jedan bolji svijet – izgradimo ga bez straha i bez strepnje s vjerom u bolje i pozitivnije SUTRA. Vjerujemo da ćemo ubrzo za vas zajednički nastupiti na velikoj pozornici i dokle Vam poručujemo: VJERUJTE U BOLJE SUTRA I PRIČEKAJTE NAS! Podijelite dobra srca ovaj naš uradak i poruku s prijateljima i uskoro se vidimo!! Vole vas vaši glazbenici iz BAND AID-a „IZ MOJE SOBE“ ISTRE,KVARNERA I GORSKOG KOTARA (#izmojesobe) 

Stihovi: MARINA CETINA/ MARIN TUHTAN Glazba i aranžman: MARIN TUHTAN

 

Sudjelovali: PJEVAČI (redom izvođenja):

KARIN KULJANIĆ (RIJEKA)

VESNA NEŽIĆ RUŽIĆ (PULA)

NENO BELAN (RIJEKA)

DUŠKO JELIČIĆ – DULE (OPATIJA)

BOŽIDARKA MATIJA ČERINA (RIJEKA)

ALENA NEZIREVIĆ – ANEZI (VRSAR)

JOSO BUTORAC (NOVI VINODOLSKI)

IRENA GIORGI (PULA)

MARIJAN MALNAR – MAKI (DELNICE)

GORANKA CRNIĆ TUHTAN (MRKOPALJ)

NENAD BAN (BAKAR – KUKULJANOVO)

FRANCESCO SQUARCIA (RIJEKA), trenutno u RIMU, ITALIA

NEVIA RIGUTTO (RIJEKA), trenutno u STOCKHOLMU, ŠVEDSKA

EMANUELA LAZARIĆ (LOVRAN) DAVID DANIJEL (OPATIJA – IČIĆI)

MIRKO CETINSKI (ROVINJ)

LUCIJA RAJNOVIĆ (BAKAR – PRAPUTNJAK)

ROMINA TUFEKCIEVA (RIJEKA), trenutno u STOCKHOLMU, ŠVEDSKA

SILVANO MARTINČIĆ – LESALPE (OPATIJA)

MARIN TUHTAN (MATULJI – DELNICE)

INSTRUMENTALISTI: EDI LAZARIĆ, hammond orgulje (LOVRAN) MATEO ŽMAK, klavir (RIJEKA), trenutno na FLORIDI, SAD EDI LAZARIĆ jr., bubanj (LOVRAN) MAURO GIORGI, električna gitara (PULA) EMIR GROZDANIĆ, električna gitara (VIŠKOVO) MATIJA POBRAN, bas (RIJEKA) ROBERT MANESTAR, električna i akustična gitara (KRALJEVICA)

Kategorija