Pogledajte kako su Riječani na balkonima zapjevali ''Moja domovina''

Riječani su se večeras točno u 20 sati odazvali Fb inicijativi i na svojim balkonima, dvorištima u kvartovima zapjevali Moja domovina, pjesmu koja je za ratnih vremena podizala moral hrvatskih građana. Pogedajte kako je Mojoj domovini zvučala na Turniću

“Dragi Hrvati i Hrvatice, građani Hrvatske izađite u nedjelju na svoje balkone, prozore i svi zajedno zapjevajmo do sada najjače  “Moja domovina” za sve naše zdravstvene djelatnike, naš stožer, našu policiju, vojsku, za sve navijače i ostale koji u ovim teškim trenucima žrtvuju svoje zdravlje za dobrobit svih nas. Izađimo u 20h i zasvirajmo svi koji znamo, pokažimo im da nisu sami i da cijenimo sve što rade za dobrobit svih nas. Pokažimo još jednom kako smo uvijek bili složni kada nam je bilo najteže. Zato u nedjelju u 20 sati opet zapjevajmo svi zajedno”, stoji u jednom od brojnih poziva na društenim mrežama.

Moja domovina pjesma je Zrinka Tutića i Rajka Dujmića, objavljena početkom Domovinskog rata tijekom kojeg se često puštala kao podizač morala hrvatskih branitelja i građana smještenih u skloništima.

Kategorija