Riječki triatlonci uspješni i u Slavoniji

 

Na drugoj ovogodišnjoj utrci Prvenstva Hrvatske u organizaciji Hrvatskog Triatlon Saveza održanoj u Slavonskom Brodu, riječki triatlonci iz redova Triatlon kluba RIVAL potvrdili su dobru  formu.

Naime, u subotu 8.5. na dionici poznate “Polojske utrke“ u organizaciji domaćina iz TK Mazatora, održano je Prvenstvo Hrvatske u disciplini supersprint duatlon (trčanje i  biciklizam), koje se sastojalo od 2.5 km trčanja + 10 km bicikliranja + 1.25 km trčanja za sve kategorije od Kadeta, Juniora i konačno Seniora. Najmlađi Početnici do 9, odnosno 11 godina, imali su manje dionice.

Nakon riječke kiše koja je obilježila kraj tjedna u većini Hrvatske, Slavonski Brod se tog subotnjeg jutra probudio okupan sunčanim zrakama bez ijednog oblačka uz najavu temperatura preko 20C – idealna kulisa za omiljenu triatlonsku predstavu brzine. Sve je vrvilo triatloncima koji su marljivo trenirali još od kraja prošlog ljeta samo u jednoj namjeri – da postanu još bolji. I upravo to su i pokazali na hrvatskoj obali Save.

Plave boje TK RIVALA ponosno su nosili natjecatelji koji su svojim trudom, spretnosti i znanjem osvojili mnoštvo odličja

Zara Marić – 1. mjesto, Početnice A (U9)

Lan Marić – 1. mjesto, Početnici B (U11)

Andrija Žic, 5. mjesto, Početnici B (U11)

Lovro Dobravac, 6. mjesto, Početnici B (U11)

Ivan Zrinušić, 12. mjesto, Početnici B (U11)

Lana Vale, 3 mjesto, Kadetkinje U15

Borna Dobravac, 5. mjesto, Kadeti U15

Einar Miletić, 20. mjesto, Kadeti U15

Aurora Valinčić, 1. mjesto, Juniorke U17

Miroslav Marić - 1. mjesto, Seniori M40

Dražen Marelja, 2. mjesto, Seniori M40

Renato Žic - 1. mjesto, Seniori M45

Koraljka Renier Valičnić – 1. mjesto, Seniorke Ž50

Denis Dobravac – 5. mjesto, Seniori M50

 

Ukupne rezultate možete pogledati pogledajte ovdje.

Bio je to veliki obiteljski nastup sa čak 4 obitelji kojima su nastupali i djeca i roditelji: Valinčići, Dobravci, Žicevi i Marići, od kojih su neki kući odnijeli po više zlata. Bravo za obitelj Rival!

Na ovom natjecanju nije nastupio najbolji iz redova Rivala – Gabriel Barac, koji se spremao da ovog vikenda 14. i 15.5. nastupi kao predstavnik Hrvatske Triatlonske Reprezentacije A na Europe Triathlon Yuth kupu u talijanskom mjestu Caorle.

 

Bilježimo se za sljedeće druženje 23.5. u Trogiru kada će se održati prva utrka Hrvatske triatlon lige.

 

Svi uzrasti željni rekreacije ili brušenja svojih vještina plivanja, trčanja ili biciklizma pozvani su pridružiti se našem triatlon klubu RIVAL- kontaktirajte nas putem naše web stranice https://rival.hr, emaila: triatlonklubrivalrijeka@gmail.com, ili na mobitel 0914972785.

 

Više informacija o ovome kao i budućim triatlon natjecanjima potražite na profilima TK RIVALA na društvenim mrežama:

TK RIVAL Facebook page

TK RIVAL Instagram page

 

 

Kategorija