Sparta – Rijeka 2:0

Nogometaši Rijeke doživjeli su prvi poraz u pripremnom periodu izgubivši od Sparte Prag 0:2 u utakmici odigranoj u austrijskom Villachu. Trećeplasirana momčad češkog prvenstva na kraju je slavila dvaput zatresavši riječki mrežu u drugom poluvremenu.

Sparta je povela u 55. minuti, nakon ubačaja s lijeve strane Danek je poentirao pored Zlomislića – 1:0.

Drug gol stigao je šest minuta kasnije, Juliš je bio precizan s bijele točke – 2:0.

U 15. minuti broj Haraslin je presjekao loptu i pronašao Pešeka koji je promašio priliku. Dvije minute kasnije Haraslin je prvo pucao u blok, drugi put pored gola. U 27. minuti Rijeka je izvela korner, nakon gužve Vučkić je primio loptu, ali Sparta je očistila opasnost.

U 28. minuti Labrović je obranio udarac Daneka, a najveću priliku prvog dijela češki sastav je imao u 36. minuti. Nakon duge lopte Kučta je izbio sam pred gol no Labrović je skratio put i ovog puta izašao kao pobjednik.

U 40. minuti Labrović je dugom loptom izbacio Obregona koji se uspješno zagradio i uposlio Vučkića koji je ostao sam i promašio čistu priliku.

Dvije minute kasnije riječka obrana je izgubila loptu, Kučta je pucao pored gola.

U 53. minuti, nakon što je Rijeka osvojila loptu u 20 metara, Vrančić izbacio Frigana, riješio se čuvara, u situaciji dva na jedan, propustio proigrati Selahija.

U 57. minuti glavom je pucao Frigan, dok je u 73. minuti Bristrić probao s dvadeset metara, ali rezultat se nije mijenjao.

U samoj završnici Karrica je izveo korner, a Smolčić glavom pucao pored gola.

Kategorija