Sporne izjave o Srbima i vrbama

Mogu me izbaciti iz HDZ-a, ali HDZ iz mene nikako, poručila je Ivona Milinović nakon što je izašla informacija kako je izbačena iz HDZ-a. Službene potvrde još nema.

Mogu me izbaciti iz HDZ-a, ali HDZ iz mene nikako, poručila je riječka gradska vijećnica Ivona Milinović nakon što je jučer izašla informacija kako je izbačena iz HDZ-a.

'' Ja nisam dobila nikakvu pisanu obavijest od županijskog suda časti čak I da je jesam ja imam mogućnost žalbe visokom časnom sudu, naglasila je Ivona Milinović, riječka gradska vijećnica

S informacijom o njezinom izbacivanju izašao je predsjednik riječkog HDZ-a Lucijan Vukelić rekavši kako je Županijski časni sud jednoglasno donio odluku.

'' Ta informacija koja je jučer izašla mislim da je izhitrena, službeni dopis nismo dobili kao županijski odbor, nije dobila ni gradska organizacija, Dinko Beaković, vijećnik Županijske skupštine Primorsko-goranske županije.

Ipak službene potvrde o njezinom izbacivanju nema, naglasio je Beaković, a I osudio istup Lucijana Vukelića.

Na odluku Županijskog časnog suda Ivona Milinović se može žaliti Visokom časnom sudu HDZ-a koji bi u tom slučaju, donio konačnu odluku. Na pitanje planirali li, ostati u riječkom gradskom vijeću ako bude izbačena iz stranke, Milinović odgovara.

'' Unutar ili izvan HDZ-a ja ću uvijek promovirati politiku HDZ-a dr. Franje Tuđmana kako sam to činila I do sada u svojem političkom radu, I prije ulaska u gradsko vijeće.

Mandat u gradskom vijeću pripada osobi, a ne stranci, stoga ga je na Ivoni Milinović, hoće li ga ili ne, kada dobije službenu potvrdu o isključenju, vratiti ili ostati u Gradskom vijeću.

Kategorija