Tri godine od povijesnog naslova

Na današnji dan prije tri godine svaki navijač Rijeke proživio je najljepši trenutak života. Tog svibanjskog dana na Rujevici plakali su i veliki i mali jer Rijeka je osvojila svoj prvi naslov u povijesti. Kliknite play i uživajte.....

U najuspješnijoj sezoni u svojoj povijesti, Rijeka je napokon osvojila svoj prvi naslov prvaka države.  Pobjedom u utakmici protiv Cibalije (21. svibnja 2017.) san je postao java! Naslovu prvaka pridodan je naslov pobjednika Kupa pobjedom protiv Dinama u finalu u Varaždinu (3:1) pa se Rijeka te 2017. okitila duplom krunom.

Momčad je to kojoj imena njenih pripadnika ostaju zauvijek upisana u povijesti našeg kluba:  Prskalo, Elez, Župarić, Zuta, Ristovski, Maleš, Mišić, Bradarić, Andrijašević, Vešović, Gorgon, Gavranović. I još je jednom HNK Rijeka okupila desetke tisuća svojih navijača na riječkom Korzu u spektakularnom dočeku prvaka Hrvatske. Sjajnim igrama kroz sezonu u svim natjecanjima Rijeka je u 44 utakmice upisala 33 pobjede, devet remija i samo dva poraza. Dugo vremena HNK Rijeka bila je jedina neporažena momčad u Europi u svim natjecanjima nanizaviši ukupno 45 utakmica bez poraza u svim natjecanjima!

Kategorija