Uručene godišnje nagrade kostrenskim sportašicama i sportašima

U Vijećnici Općine Kostrena dodijeljene su nagrade najuspješnijim sportašicama, sportašima i sportskim klubovima u 2019. godini. Slijedom preporuka o prevenciji širenja koronavirusa na dodjeli su bili prisutni samo dobitnici nagrada i po jedan predstavnik kluba
Kostrenski sportaši su u protekloj godini postigli brojne uspjehe na domaćim i inozemnim natjecanjima na čemu im je čestitao načelnik Općine Kostrena Dražen Vranić i uručio nagrade.

Najuspješnijom sportašicom godine do 18 godina proglašena je Ana Jović Kickboxing kluba Sušak, a najuspješnijim sportašem do 18 godina Diego Aldin iz Kickboxing klub Bura. Najuspješniji među seniorima bili su Ana Petrović iz Kluba podvodnih aktivnosti Kostrena i Mateo Vukušić iz Športsko ribolovnog društva Kostrena. Naslov najuspješnije muške sportske ekipe do 18 godina pripao je Klubu podvodnih aktivnosti Kostrena u sastavu Frano Gudelj, Lovro Jakljević, Andre Medić i Leon Sitar dok su najuspješnije među ženskim sportskim ekipama bile juniorke Odbojkaškog kluba Kostrena. Najuspješnija muška seniorska ekipa bili su jedriličari Milko Volarić i Dean Pavlak iz Jedriličarskog kluba Galeb.

 

Kategorija