Ususret srpanjskom Eko sajmu Opatija

Nastavlja se s ljetnim izdanjima sajma ekološke hrane i certificiranih ekoloških proizvoda na opatijskom Mrkatu. 

Nakon uspješnog prvog „post Corona“ Eko sajma Opatija, priprema se sljedeći susret i druženje ekoloških proizvođača i kupaca. Novo, ljetno izdanje održat će se u subotu, 11. srpnja 2020. od 8 do 13:30 sati, na prostoru ispred opatijske tržnice - Mrkata.

Ljetni dani vrve različitim plodovima koji donose obilje mirisa, boja, okusa raznih ljetnih povrtnih i voćnih kultura, stoga ne propustite provjeriti bogatu ponudu vjernih izlagača koji ih donose iz različitih krajeva Hrvatske, ali i susjedne Slovenije. U nadolazećem izdanju očekuju nas i neki novi, sasvim drugačiji proizvodi i suradnici koji ih izrađuju, a o čemu je riječ, posjetitelji će morati doći i otkriti sami.

Ako sve to već nije dovoljno razloga za odaziv, možda će prevagnuti činjenica da svaki posjetitelj ima priliku osvojiti simboličan poklon od samih izlagača. Ne zaboravite ponijeti svoje platnene vrećice. Eko sajam nastoji biti „zero waste“ događaj te se vodi računa o stvaranju čim manjih količina otpada. Posebice to vrijedi za srpanj budući se 3. srpnja obilježava Međunarodni dan bez plastičnih vrećica, radi čega je proglašen mjesecom bez plastike.

Kategorija