Viškovo

Obnova dječjih igrališta u Viškovu

Djelatnici Komunalnog društva Viškovo su tijekom veljače izvršili popravke na većini dječjih igrališta na području Općine Viškovo.

Pročitaj više

Azil za napuštene pse treba pomoć

Azil za napuštene pse Društva za zaštitu životinja Rijeka hitno treba vašu pomoć. Potrebno je obnoviti bokseve, rješiti odvodnju ali i sagraditi karantenu za nove i bolesne pse.

Pročitaj više

Sporazum o kupnji novoga vatrogasnog vozila

U prostorima Dobrovoljnog vatrogasnog društva Halubjan danas je potpisan Sporazum o sufinanciranju nabavke novoga vatrogasnog vozila za potrebe DVD-a Halubjan.

Pročitaj više

Počeli radovi na proširenju groblja Viškovo

Realizacija još jednog kapitalnog projekta u Viškovu danas je i fizički počela. U jutarnjim satima u posao je uveden izvođač radova – tvrtka MDK Građevinar.

Pročitaj više

Maškarani ženski boćarski turnir

Tradicionalni maškarani ženski boćarski turnir sinoć je u Viškovu, u sklopu Pusta 2020, u dobro ispunjenom domu Boćarskog kluba Marinići doživio svoje 18. izdanje.

Pročitaj više

Preko milijun kuna bespovratne potpore za vodovodni ogranak Ronjgi

Za izgradnju vodovodnog ogranka Ronjgi koji je financirala Općina Viškovo u suradnji s Komunalnim društvom Vodovod i kanalizacija, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ViK-u je dodijelila 1.082.446,05 kuna što predstavlja 100 postotni intenzitet potpore

Pročitaj više

Viškovo: Potpisan ugovor o izgradnji 3. faze groblja

U prostorijama Općine Viškovo danas je potpisan Ugovor o izgradnji 3. faze groblja Viškovo. Ugovor su potpisali načelnica Općine Viškovo Sanja Udović i direktor tvrtke MDK Građevinar Krunoslav Pavlinić.

Pročitaj više

Smotra mićeh zvončari pul Marčeji

Marčeljima odjeknula zvonca malih sudionika. 16. izdanje smotre Mići zvončari pul Marčeji okupilo je 10 zvončarskih grupa

 

Pročitaj više

Peto godišnje doba službeno počinje i na Viškovu

Peto godišnje doba danas, na Antonju, službeno počinje i na Viškovu. Nakon što večeras u 18 sati na Bregu općinske ključeve od načelnice Sanje Udović preuzme meštrica Halubajskega karnevala Mića Maja, maškarano ludilo može početi.

Pročitaj više