VULIĆEVA PREMIJERA

Prva prilika za dobar rezultat je sutrašnji susret s Međimurjem, koji počinje u 17:30

Prva prilika za dobar rezultat je sutrašnji susret s Međimurjem, koji počinje u 17:30

Zoran Vulić sutra će prvi puta izaći pred riječku publiku. Bit će to prilika za nogometaše Rijeke da se na travnjaku navijačima ispričaju za maksimirskih 6:0. Ako su svaki dan uspjeli prežaliti jedan primljeni gol iz Maksimira, nogometaši Rijeke do sutra će preboljeti sramotni poraz 6:0, koji su šest dana ranije doživjeli od Dinama. No, još danas, gorki poraz od modrih bio je glavna misao u glavama bijelih.
– Nadigrali su nas, osramotili, što da kažem. Mislim da mi je žao i ovim putem ispričavam se navijačima, ljudima, upravi u klubu, ne znam, nadamo se da se neće ponovit – kazao je na konferenciji za novinare veznjak Davor Landeka.
Čista glava biti će najvažniji preduvjet kako bi, nakon što je niz od 14 pobjeda na domaćem terenu zaustavio Karlovac, Riječani sutra na Kantridi započeli novu seriju pobjeda. Novi trener stare Rijeke nije imao previše vremena za pripremu pa većih promjena sastava i sustava ne bi trebalo biti.
– Mislim da kvalitetu imamo, apsolutno, toga se ne bojim, treba malo vremena i najvažnije je ovu utakmicu sutra uz pomoć naših navijača pobijedit – rekao je trener Zoran Vulić.
Sa Vulićem se na Kantridu nakon dvije godine vratilo jedno poznato lice, novi pomoćni trener riječkog prvoligaša – bivši kapetan bijelih Danijel Šarić.
– Zadovoljan sam jako što sam tu, to je moj klub, tu sam pola života proveo i dat ću se maksimalno unutra i nadam se da će nas rezultati popratiti – kazao je Šarić.
Prva prilika za dobar rezultat je sutrašnji susret s Međimurjem, koji počinje u 17:30.