Wake the Lake: doživite čaroliju na totalno drugačijem festivalu

wtl-press-release-polegnuta

 

Pripremite se za petodnevnu zabavu, avanturu i relaksaciju koja vas očekuje početkom kolovoza na Wake the Lake festivalu.

Od 4. do 8. kolovoza 2021. Lokvarsko jezero postat će mjesto najbolje elektroničke glazbe i najluđe zabave. Vrhunski glazbeni program Wake the Lake festivala upotpunit će više od 40 domaćih i stranih DJ-a među kojima su: Umek, Steve Bug, Cinthie, Felver, Asmin Asanof, Petar Dundov i brojni drugi.

Dođite na provod godine i partijajte pod vedrim nebom okupani mjesečinom i dobrim vibracijama! Plešite na vodenom stage-u, smještenom na plaži okruženoj magičnom stoljetnom šumom, doživite vatrenu čaroliju na jedinstvenom šumskom stage-u, koji se nalazi u prirodnom amfiteatru i dočekajte najljepši izlazak sunca na afterpartiju na stage-u izlazećeg sunca.

Višak energije za vrijeme festivala možete ispucati u off-road ili rafting avanturi, a energiju možete obnoviti sudjelovanjem na radionicama yoge, meditacije i ostalim radionicama te seminarima. Istražite prirodne ljepote uz organizirane izlete i doživite nešto novo u jedinstvenom prirodnom okruženju u srcu Gorskog kotara.

O sigurnosti ne trebate brinuti jer smo pronašli idealnu kombinaciju zabave u skladu sa zakonom i epidemiološkim mjerama. Uspjeli smo prošle godine, uspjet ćemo i ove!

Za smještaj tijekom trajanja festivala možete odabrati jedan od dva kampa – Kamp pod branom ili V.I.P. kamp u srcu prirode. Na festivalu je osiguran parking, a nakon što svoj automobil ostavite na sigurnom, na raspolaganju vam je organizirani lokalni prijevoz koji će vas voziti od lokacije festivala do mjesta ili dućana, parkinga, izletišta i vidikovaca uz prigodne cijene.

Ako ne želite doći vlastitim prijevozom, na raspolaganju vam stoji party vlak iz Zagreba koji će vas dovesti direktno na festival. Osim što ćete partijati cijelim putem do festivala, doprinijet ćete smanjenju emisije CO2!

Ulaznice potražite putem sustava Entrio na poveznici www.entrio.hr/event/wake-the-lake-9031 ili u caffe baru Tiffany u Delnicama i odaberite jednu od 2 vrste ulaznica – festivalsku ili V.I.P.!

Doživite ljubav, sreću, smijeh, ples i dosad neviđenu energiju od 4. do 8. kolovoza na Wake the Lake festivalu!

Lokve vas čekaju.