Za navijače Rijeke akcijska cijena Tars&HNK Rijeka limenki

Beer shopove potražite na sljedećim adresama: Ludwig’s Beer Shop, Kukuljanovo 336, 51227 Kukuljanovo; tel: 051/ 580 – 922 i Tars Beer Shop. Ivekovićeva 1, Krnjevo, 51000 Rijeka: tel: 091 6204 008

tars

Protekle su dvije godine od lansiranja prvog pravog riječkog piva – Tars. Karakterizira ga poseban okus, bogata pjena i specifična bakrena boja. Kristalna čistoća vode koja stiže izravno s izvora Rječine, zajedno sa biranim sastojcima i bavarskim iskustvom, tvori naš lager koji je uistinu poseban i drugačiji. Kako bi ljeto prošlo u osvježavajućem tonu lansirali smo i originalni Tars Radler. Spoj originalnog riječkog piva i osvježavajućeg grejpa, zahvaljujući kombinaciji 40% lagera i 60% soka grejpa ovaj Radler donosi pravi ljetni užitak.

Početkom srpnja 2019. godine Tars je postao službeni sponzor HNK Rijeke. Na samoj objavi sponzorstva u Ludwig’s Gastro Pubu koji se nalazi u sklopu pivovare Kaltenberg Adria predstavljen je i novi zajednički proizvod – Tars & HNK Rijeka limenka. U prepoznatljivim bojama riječkog prvoligaša plavo-bijela limenka savršeno se uklopila u novo partnerstvo. Na radost mnogih riječana koji su se vezali uz ovo lokalno pivo, Tars se počeo rastakati i na utakmicama na riječkoj Rujevici.

Do kraja službenog završetka sezone ostala je još jedna utakmiae – finale Hrvatskog nogometnog kupa u Šibeniku. Pobjedom u Šibeniku riječani bi osvojili svoje 6. Rabuzinovo Sunce. Nažalost susreta će se odigrat bez gledatelja, no za riječke navijače iz Tarsa su pripremili akcijsku cijenu Tars&HNK Rijeka limenki, jer sve što je potrebno za gledanje finala Kupa Hrvatske je najdraža ekipa i rashlađeni Tars.

Ludwig’s Beer Shop i Tars Beer Shop dva su pivska dućana u kojima možete kupiti riječko najdraže pivo. Uz prvo pravo riječko Tars pivo možete kupiti nešto iz široke palete Kaltenberg piva – Kaltenberg Pils, Kaltenberg Royal Lager, König Ludwig Weissbier, te König Ludwig Dunkel. Za ljubitelje craft piva očekuju vas Ludwig’s Session Lager i Ludwig’s Smoked Lager. Također šest različitih vrsta Hirter piva nalaze se u popularnim beer shopovima i čekaju da ih isprobate. Uvjereni smo da ćete u beer shopovima pronaći pivski stil koji će najbolje odgovarati vašim zahtjevima i prigodama, bilo da ga tražite za osobni užitak ili kao poklon dragim osobama. Ono što imaju u ponudi svojevrstan je novitet na ovom području, a to je vršenje dostave piva na kućnu adresu: svakog utorka i četvrtka od 11 – 17h i te svake subote od 10 – 14h.

Beer shopove potražite na sljedećim adresama:

Ludwig’s Beer Shop, Kukuljanovo 336, 51227 Kukuljanovo; tel: 051/ 580 – 922

Tars Beer Shop. Ivekovićeva 1, Krnjevo, 51000 Rijeka: tel: 091 6204 008

Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka 10 – 17h

Subotom 10 – 14h

Savjet za kraj, obavezno ih zapratite na društvenim mrežama kako bi bili u tijeku sa tjednim akcijama i specijalnim ponudama koje se i više nego isplati iskoristit.