Za one koji nemaju vremena upoznavati nove prijatelje: Female Speed Friending stiže u Rijeku

Screenshot_20221021_094239

Sjećate li se kako je bilo lako sklapati prijateljstva u osnovnoj školi? Dovoljno je bilo negdje strateški sjesti ili imati kul olovku. Ne samo da ste se manje brinuli hoćete li biti odbijeni, već niste bili toliko izbirljivi oko toga s kim ćete se družiti. I svakako nije škodilo što imate svakodnevne prilike za interakciju s drugim osobama svojih godina.

 

No sad kad smo odrasli, krug prijatelja se smanjio, i rijetko kad imate vremena upoznati nove prijatelje. Uostalom, gdje ih pronaći?

 

Tu na scenu stupa novi koncept: speed – friending!

 

Female Speed Friending dobru zabavu tako donosi i u Rijeku, nakon uspješno održanih 7 evenata u Zagrebu i Osijeku.

 

Ono što nastaje kad se spoji prijateljstvo i želja za druženjima je koncept inovativnih evenata organiziranih od strane pet uspješnih žena utemeljenih na principu „brzih spojeva“

Female Speed Friending je event gdje se može upoznati veći broj žena unutar grupe u kratkom vremenu (5-10 minuta).

Sudionice su raspoređene u grupe na osnovu njihovih interesa, hobija, životnih situacija tako da su im sugovornice ciljano što sličnije. Sudionice su podijeljene po stolovima gdje pričaju 1 na 1, a zatim se na zvono izmjenjuju u krugu sve dok se ne izmjene sve te se cijela grupa međusobono upozna. Kasnije se druženje nastavlja uz koktele. Dodatno, sudionice ne moraju međusobno dijeliti osobne podatke, već se upoznavanja odvijaju pod šiframa. Tek nakon eventa, ako je mišljenje sugovornica bilo obostrano pozitivno, organizatorice šalju kontakt podatke. Novi event najavljuju 22.listopada u poslijepodnevnim i večernjim satima. Lokacija održavanja je: Caffe bar Striga u Rijeci.