Zabavite djecu Facebookom

Stručni suradnici Dječjeg vrtića Rijeka pokrenuli su inicijativu za osnivanjem Facebook grupe „Vrtić kod kuće“. U svega nekoliko dana zatvorena grupa ima gotovo 1000 članova i pravo je olakšaanje brojnim roditeljima u osmišljavanju kreativnih trenutaka u kućnoj izolaciji, detalje u prilogu pojašnjava pedagoginja Natali Protulipac  

easter-4418473_1920

Dragi roditelji i draga djeco,

Stručni suradnici Dječjeg vrtića Rijeka pokrenuli su inicijativu za osnivanjem Facebook grupe „Vrtić kod kuće“. Facebook grupa je zatvorenog tipa i sudjelovanje je moguće samo za roditelje djece upisane u Dječji vrtić Rijeka i za odgojitelje i stručne suradnike Dječjeg vrtića Rijeka.

Od 16. ožujka 2020. godine odlukom Vlade RH odgojno-obrazovni rad u vrtićima i drugim ustanovama na području Republike Hrvatske je privremeno obustavljen.

No, u izvanrednim okolnostima ne prestaje dječja potreba za igrom i učenjem pa su zbog toga stručni suradnici Dječjeg vrtića Rijeka pokrenuli inicijativu za osnivanjem Facebook grupe „Vrtić kod kuće“. Facebook grupa je zatvorenog tipa i sudjelovanje je moguće samo za roditelje djece upisane u Dječji vrtić Rijeka i za odgojitelje i stručne suradnike Dječjeg vrtića Rijeka.

Facebook grupa „Vrtić kod kuće“ pokrenuta je s ciljem međusobne razmjene ideja za poticajne aktivnosti s djecom, njihovu igru i učenje, stručnih tekstova, savjeta i svega što može doprinijeti da trenutno izvanredno stanje prođe što lakše.

Poveznica na Facebook grupu: Vrtić kod kuće