Zabavno ljeto u Rijeci

Brojna događanja i pregršt manifestacija svakako su jedan od glavnih čimbenika zaslužnih za izvrsnu turističku sezonu u Rijeci.

Brojna događanja i pregršt manifestacija svakako su jedan od glavnih čimbenika zaslužnih za izvrsnu turističku sezonu u Rijeci. Sjajni turistički rezultati i rast od 21% u segmentu noćenja u odnosu na rekordnu 2019. godinu vidljivi su svakako u više segmenata tržišta.

Šetnjom na Korzu svakako se može dobiti dobar uvid u izvrsnu turističku sliku u Rijeci. Brojna događanja u gradu tijekom ljetnih mjeseci, obogaćuju turističku ponudu grada te svake godine donose sve veći broj posjetitelja, što je vidljivo prema izvrsnim statističkim podacima o broju noćenja i dolazaka, koji rastu iz godine u godinu.

Brojne tradicionalne ljetne manifestacije, poput Ljeta na Gradini, nude bogatu raznoliku ponudu za različite ukuse, tako da svaki posjetitelj može pronaći nešto za svoj gušt, a već ovaj petak imate priliku uživati u izvrsnom ambijentu na Trsatskom kaštelu uz klapu Vinčace. Za sve ljubitelje dobre glazbe Hotel Continental pobrinuo se organizirajući glazbene večeri, srijedom i petkom na terasi hotela, već petu godinu za redom.

Art-kino i ove godine ima izvrstan ljetni program, kao stvoren za uživanje u projekcijama u večernjim terminima, pod vedrim nebom.

Svakako ne propustite i Kalvariju pod zvijezdama 4. ljetni festival smijeha, koji garantira dobru zabavu i puno smijeha, a već ovog četvrtka na programu je ljetna hit komedija „Rent’a luftmadrac“.

Ukoliko tražite osvježenje tijekom ljetnih dana posjetite jednu od brojnih riječkih plaža, koje su prava oaza za odmor i uživanje, poručuju iz TZ grada Rijeke