Zagorske delicije u Rijeci: Štrukle, mlinci, čvarci, licitarska srca uz zagorsku glazbu

Zvuci i mirisi zagorske tradicije širili su se danas Korzom,na manifestaciji 100 % Zagorsko predstavilo se 60 izlagača sa hranom I proizvodima tradicijskih obrta, u Rijeci su još sutra

vlcsnap-2021-08-27-17h12m33s271

Zvuci I mirisi zagorske tradicije širili su se danas Korzom. Ukusne delikatese te proizvodi tradicijskih obrta mamili su prolaznike, redom oduševljene bogatstvom ponude prodajno izložbene manifestacije 100% zagorsko.

Ono najbolje što krapinsko-zagorska županija ima na ovaj se način već 8. godinu zaredom uspješno promovira među domaćim potrošačima.

 

Najveći red bio j ena štandovima sa zagorskim štruklima, nudili su se uz to mlinci, bučino ulje, med, medenjaci, voće i povrće, suhomesnati proizvodi. U ponudi su i rakije, sirevi sokovi, vino, rukotvorine, kao i licitarska srca i drvene igračke koje se nalaze na UNESCO-ovom popisu kulturne baštine.

A cijelu atmosferu začinila je glazba. Uz grupu Hands and Voice Riječani su mogli zapjevati i uz poznate hitove u izvedbi tamburaškog sastava Črleni lajbeci. 100% Zagorsko na Korzu gostuje i sutra do 15 sati.