Zamet dočekuje ekipu Varaždina u 4. kolu Paket 24 Premijer lige

rk zamet Tomljanovic

 

U subotu 17. listopada u 19.00 sati u Centru Zamet će se odigrati utakmica 4. kola Paket 24 Premijer lige. Ekipa Zameta dočekuje ekipu Varaždina koji se nakon 3 odigrana kola nalazi na 1. mjestu prvenstvene ljestvice uz 2 upisane pobjede i 1 neodlučenog rezultata.

Iza Zameta je domaća pobjeda koju su Zamećeni izborili u posljednjim sekundama susreta protiv ekipe Bjelovara i pogotka Nikole Njegovana. Protiv Bjelovara se vidjelo koliko ekipi znači povratak ozljeđenih Mrakovčića i Tomljanovića na koje trener Matošević od proteklog kola može računati.

Tin Tomljanović:

”U subotu nam dolazi jedna od najboljih ekipa ove sezone što su i pokazali u prva 3 kola obzirom da su uz Goricu jedina neporažena ekipa. Iza mene je ozljeda skočnog zgloba i proteklo kolo mi je bila prva utakmica ove sezone. Od subotnje utakmice očekujem naravno pobjedu i vjerujem da ćemo je uz pravi pristup i ostvariti!”

Utakmica će se održati sukladno svim propisanim mjerama i preporukama u cilju sprečavanja širenja zaraze koronavirusom, a svi posjetitelji moraju imati zaštitne maske prilikom ulaska u Centar Zamet.