Zbog radova u subotu se zatvara kružni tok u centru Viškova

viskovo

Zbog postavljanja završnog sloja asfalta, u subotu 8. listopada 2022. godine u vremenu od 08:30 do 15:00 sati za sav promet bit će zatvoreno kružno raskrižje u centru Viškova kod skretanja za Mladeniće

U tom periodu linije Autotroleja broj 20 i 21 prometovat će privremenim trasama i to: 

Linije 20 i 21 – od Turkova redovnom trasom do kružnog toka Marinići 2 (prije Lidla) gdje se uključuje na zaobilaznicu – kružni tok Brnasi – Vozišće – Viškovo škola – Vozišće i dalje redovnom trasom. Navedeno vrijedi za polazak i povratak. 

Linija 11 – polasci iz Rijeke u 9:30, 11:30 i 14:30 prometovat će skraćeno do Mladenića, a na tim će polascima prometovati minibus. 

Najbliža stajališta za ukrcaj/iskrcaj putnika koji gravitiraju centru Viškova na linijama 20 i 21 će biti postojeća stajališta kod OŠ „Sveti Matej“ i kod kružnog toka Marinići 2, odnosno stajalište Mladenići za liniju 11.

Zbog uklanjanja postojećeg asfalta i pripreme za postavljanje novog asfalta, u petak 7. listopada do subote 8. listopada do 15:30 neće biti moguće koristiti privoz kružnom raskrižju odnosno parkiralište kod Erste banke i trgovine Tommy te ostalih poslovnih subjekata na toj lokaciji.