Zdravko Čolić uskoro na Ljetnoj pozornici u Opatiji

Zdravko-Čolić

Nakon korona-krize vrijeme je za opuštanje i uživanje u brojnim programima koji će se održati pod zvjezdanim nebom Ljetne pozornice u Opatiji. Jedan od njih je i nastup glazbenika koji je nepovratno zadužio domaću scenu svojim moćnim vokalom. Koncert Zdravka Čolića će se održati 18. srpnja 2020. Ovo je prava prilika za podsjetiti se zašto je Zdravko Čolić jedan od najslušanijih i najdugovječnijih glazbenika na ovim prostorima. Na prošlogodišnjim koncertima publika je nošena fantastičnom energijom glazbenika pjevala u glas sve njegove najpoznatije pjesme kao što su „Pusti, pusti modu“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Ti živiš u oblacima“, „Ti si mi u krvi“, „Merak mi je“ i mnogi druge.

Nastup u Opatiji je „pred vratima“, a kako su svi njegovi nastupi rasprodani, zainteresiranoj publici se savjetuje da na vrijeme dođe do ulaznica koje mogu kupiti u uredu Festivala Opatija (Zert bb, Opatija) i na prodajnim mjestima sustava Eventim.

Koncert će biti održan u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera – stoji u priopćenju Festivala Opatija.