Zimska Liga – Igor Malešević treći put protutnjala Kraljevicom

“Uz najtopliju dobrodošlicu Zimska Liga – Igor Malešević treći puta protutnjala je Kraljevicom. Trčalo se “tradicionalno” od Rive, kroz centar pa do kampa Ošto i natrag, sveukupne udaljenosti 6,5 km. Čak 135 sudionika i njihovih navijača okupilo se na rivi kao i duž Kraljevice da podrži svoje favorite. Uz volontere iz Saveza sportova i DVD Kraljevice, sudionici svih uzrasta od onih najmanjih do profića i veterana defileom po gradu izmamili su na ulice brojne građane kao i sunce koje se ukazalo zajedno sa pobjednicima u cilju.

Brdovitu Kraljevicu najbrže su savladale Marina Juranić na 1., te Inga Jurić i Maja Vukelić na 2. i 3. mjestu. U muškoj konkurenciju, pobjedu kao i nagrade turističke zajednice i grada odnijeli su Dino Vidmar kao 1., Alen Matovina 2. i Luka Nedeljković 3.

Nagradu za pogađanje točnog broja sudionika odnio je je legenda zimske lige, Dragan Klarić. Tradicionalne delicije – lignje u toću, okrijepile su okupljene u prekrasnom ambijentu novouređene gradske ljetne pozornice. Kao zahvalu za gostoprimstvo, predsjednik triatlon kluba Rival Miroslav Marić uručio je prigodne Zahvalnice gradonačelniku Grada Kraljevice Daliboru Čandrliću, zamjenici Direktorice turističke zajednice Jeleni Anđelić i predsjedniku Saveza sportova grada Kraljevice Igoru Konjeviću.Zimska Liga – Igor Malešević nastavlja šetnju Primorsko-goranskom županijom svojom prvom posjetom Rabu u subotu 23.12. gdje će se trčati u samom centru Grada Raba uz čak dvije utrke: Zimsku Ligu prijepodne i tradicionalnu Pivsku utrku poslijepodne. U 2024. godini liga se nastavlja 7.1. noćnim kolom na aerodromu Čavle, zatim 21.1. posjetom Kastvu i poznatoj Kastafskoj šumi, 4.2. maškaranim trkom po Molo Longu u sklopu Riječkog karnevala i konačno 18.2. finalem u Kostreni. Posebno humanitarno kolo Zimske lige održat će se 10.3.

Izvor: Triatlon klub RIVAL