Sve je više testiranja na COVID 19 na osobni zahtjev:Od ponedjeljka i u Opatiji

Od ponedjeljka testiranje na COVID-19 je moguće i u Opatiji. I to ispred zgrade Doma zdravlja, na adresi Stubište dr. Vande Ekl 1. Testiranje je od prošlog tjedna moguće i na otocima. Cijena testiranja na osobni zahtjev iznosi 698,21 kuna

S obzirom na znatno povećane potrebe i zahtjeve za PCR testiranjima na covid-19 kao posljedicu propisa pojedinih država u koje se turisti vraćaju iz Hrvatske ili u koje putuju hrvatski državljani, županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo nedavno je privremeno povećao i proširio kapacitete za uzorkovanje i testiranje pa se, osim u Rijeci, uzorci za testiranje mogu dati u ispostavama u Malom Lošinju, Rabu, Cresu i Krku. 

Od ponedjeljka testiranje na COVID-19 je moguće i u Opatiji. I to ispred zgrade Doma zdravlja, na adresi Stubište dr. Vande Ekl 1.  Uzimanje uzoraka vršit će se od ponedjeljka do petka i to od 8 do 11 sati, a poželjna je i najava telefonom na br. 051/718-067. Prije uzimanja uzorka potrebno je na licu mjesta platiti uzorkovanje i potpisati privolu. Nalazi će se dostavljati e-mailom ili će se moći preuzeti osobno u Ispostavi NZZJZ Opatija. E-mail adresa ispostave je epidemiologija.opatija@zzjzpgz.hr. Osobe koje dolaze na testiranje moraju imati zaštitnu masku, a rok izdavanja nalaza zbog povećanog obima posla je od jednog do tri dana. Nalaz vrijedi 72 sata.

Testiranje na vlastiti zahtjev i dalje se odvija ispred Nastavnog zavoda za javno zdravstvo u Rijeci na adresi Krešimirova 52,radnim danom i subotom od 8 do 16 sati. Rezultati su gotovi u roku 24 sata. 

Cijena testa je 698,21 kuna

Kategorija