Zvjezdan Ružić pridružio se Udruzi Srce za nju u vožnji bolesnih žena i najavio donatorski božićni koncert

Pijanist i skladatelj Zvjezdan Ružić nastupit će na Božićnom donatorskom koncertu Udruge Srce za nju, čija sredstva su namijenjena projektu besplatnog prijevoza bolesnih žena od kuće do liječnika.

Zvjezdan Ružić danas je i osobno sa članicama Udruge vozio žene na terapije. Podršku koncertu dali su ravnatelj KBC-a Rijeka prof.dr.sc. Alen Ružić , predstojnica Klinike za radioterapiju onkologiju KBC-a Rijeka doc.dr.sc. Ivana Mikolašević koja je ujedno i članica Stručne podrške Udruge Srce za nju, liječnici Damir Vučinić i Jasna Marušić, te Nevena Polić,mag.med.tech.

Donatorski Božićni koncert Pianotron Zvjezdan Ružić i gosti održat će se 30.studenog u HKD-u na Sušaku. Na koncertu Zvjezdanu Ružiću pridružit će se vokalistica Maya Sar, gitarist Frano Živković i kontrabasist Vedran Ružić. Ova četiri glazbena imena jamac su vrhunskog glazbenog doživljaja koji će biti začinjen božićnim ugođajem. Ulaznice po cijeni od 100 kuna prodaju se na mojekarte.hr.

Sredstva s koncerta namijenjena su nastavku projekta besplatnog prijevoza bolesnih žena koji prva i jedina u Rijeci provodi Udruga Srce za nju. Svakog dana članice Udruge i članovi Stručne podrške, cijenjeni zdravstveni stručnjaci, prijatelji Udruge i poznate osobe ovoga grada,prevoze bolesne žene od kuće do liječnika. Zasada samo na području Rijeke, uz cilj da budu obuhvaćene žene iz riječkog prstena.