OGLAS

DANI ŠPARUGA

Deveti dani istarskih šparuga tijekom travnja i svibnja omogućit će istinskim „šparugurmanima“ uživanje u maštovitim, ukusnim i mirisnim delicijama spravljenim na bazi istarske samonikle šparuge, od najpoznatijih fritaje, juha, domaćih tjestenina i rižota, preko vještih kombinacija s mesom i ribom do slasnih deserta.

Deveti dani istarskih šparuga tijekom travnja i svibnja omogućit će istinskim „šparugurmanima“ uživanje u maštovitim, ukusnim i mirisnim delicijama spravljenim na bazi istarske samonikle šparuge, od najpoznatijih fritaje, juha, domaćih tjestenina i rižota, preko vještih kombinacija s mesom i ribom do slasnih deserta.

Deveti dani istarskih šparuga tijekom travnja i svibnja omogućit će istinskim „šparugurmanima” uživanje u maštovitim, ukusnim i mirisnim delicijama spravljenim na bazi istarske samonikle šparuge, od najpoznatijih fritaje, juha, domaćih tjestenina i rižota, preko vještih kombinacija s mesom i ribom do slasnih deserta.